SENIOR PARTNER HR

 

Job description

 
Ben jij een doorgewinterde HR-professional met een indrukwekkend track record op directieniveau? Omdat Q4Talent blijft groeien, zijn we op zoek naar een Senior Partner die klaar is om haar stempel te drukken op de wereld van talentacquisitie in de HR-sector.

🚀 Wie zijn wij?

Bij Q4Talent draaien we niet om de hete brij heen. Wij zijn een executive search bedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van topmanagers voor grote bedrijven. We zoeken geen traditionele types, maar bevlogen gamechangers die klaar zijn om de status quo uit te dagen.

Responsabilities

⚡ Wat breng jij mee?

Jij bent een HR-professional met een indrukwekkende staat van dienst op directieniveau die klaar is voor een nieuwe uitdaging als Freelance Senior Partner (HR) in talentacquisitie. Maar we zoeken niet zomaar iemand. We zoeken een gedurfde pionier met een stevige portie lef, iemand die gedijt in een omgeving met veel vrijheid en bereid is verantwoordelijkheid te nemen over onze HR-business in heel België.


Je beschikt over:

●   een zelfstandig statuut,
●   een aanzienlijke ervaring op directieniveau in de HR-sector, waar je hebt uitgeblonken in het leiden van teams en het vormgeven van strategieën,
●   een ondernemersgeest en de drive om jouw eigen succesverhaal te schrijven,
●   uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden om relaties op te bouwen en te onderhouden,
●   en een vloeiende beheersing van Nederlands, Frans en Engels.

Experience & competences

💥 Wat ga je doen?

●   Business Development: Jij stelt een hitlist op van prospects en gaat er met volle overtuiging op af. Als expert in het sluiten van deals weet je hoe je klantrelaties onderhoudt en nieuwe kansen creëert in de HR-sector.
●   Executive search: Jij wordt geen gewone recruiter, maar een ware rockster in het vinden van toptalent binnen HR-managementprofielen. Met jouw bevlogenheid en uitgebreide ervaring overtuig je kandidaten uit je eigen sector die snakken naar een buitengewone carrièremogelijkheid.
●   Jouw sector, jouw verantwoordelijkheid: Als Senior Partner ben jij de drijvende kracht achter onze HR-business. Je hebt de vrijheid om jouw eigen onderneming te runnen en bouwt aan een sterke reputatie binnen de HR-sector in heel België.

💼 Wat bieden wij?

●   Training en opleiding om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als een expert in talentacquisitie.
●   De vrijheid om het heft in eigen handen te nemen. Je bent verantwoordelijk voor jouw sector en de mogelijkheid om je eigen business te runnen in heel België.
●   Flexibiliteit: werken vanuit huis met een maandelijkse ontmoeting op kantoor.
●   Bij Q4Talent geniet je van een uniek en royaal beloningsmodel. Bij Q4Talent streven we naar een win-win situatie waarin jouw succes ons succes is.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en jouw stempel te drukken in de HR-wereld in België? Solliciteer nu en bouw aan een succesvolle carrière als Senior Partner bij Q4Talent! Neem contact op via wv@q4talent.com of bel naar CEO Werner Vergult via +32(0)474 84 00 86..

 

Apply