SENIOR PARTNER INTERIM MANAGEMENT

 

Job description

Ben jij een ervaren interim professional met bewezen ervaring als recruiter in Interim Management? Omdat Q4Talent blijft groeien, zijn we op zoek naar een Senior Partner die zich wil onderdompelen in de wereld van talentacquisitie in de Interim Management sector.

🚀 Wie zijn wij?

Bij Q4Talent zijn we gepassioneerd over het ontdekken van exceptionele Interim Managers voor grote en middelgrote bedrijven in diverse sectoren. Als bedrijf actief in executive search en interim management, zijn we bewust van de onschatbare waarde die interim talent met zich meebrengt. Onze job? De perfecte match vinden tussen deze talenten en de organisaties die hen nodig hebben.

Responsabilities

Wat heb jij in huis?

Je hebt ‘ballen aan je lijf’ en bent niet bang om risico's te nemen. Je verleden spreekt boekdelen, want jij hebt jezelf al bewezen als recruiter in Interim Management. Dankzij jouw verleden weet je precies waar je naar moet zoeken en welke talenten aansluiten bij de eisen van de klant.

Je beschikt over…

● een zelfstandig statuut,
● een bewezen staat van dienst als recruiter in Interim Management of vergelijkbare functie. 
● een ondernemersgeest en de drive om jouw eigen succesverhaal te schrijven,
● uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden om relaties op te bouwen en te onderhouden,
● ervaring in wervingsstrategie, selectieproces, matchmaking, netwerkbeheer, administratie en compliance,
● en een vloeiende beheersing van Nederlands, Frans en Engels.

 

Experience & competences

Wat ga je doen?

● Business Development: Je stelt een hitlist op van prospects en gaat er met volle overtuiging op af. Jij bent een meester in het sluiten van deals en weet hoe je klantrelaties onderhoudt.
● Interim Management Search: Jij wordt geen gewone recruiter, maar een topper in het vinden van interim talent. Met jouw bevlogenheid en sector ervaring overtuig je kandidaten uit diverse sectoren die smachten naar een unieke kans.
● Jouw sector, jouw verantwoordelijkheid: Als Senior Partner ben je de drijvende kracht achter onze interim business.. Je hebt de vrijheid om je eigen business te runnen en bouwt aan een sterke reputatie binnen de Interim Management sector in België.

💼 Wat bieden wij?

● Training en opleiding om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als een expert in interim talentacquisitie.
● De vrijheid om het heft in eigen handen te nemen. Je bent verantwoordelijk voor jouw sector en de mogelijkheid om je eigen business te runnen in heel België.
● Flexibiliteit: werken vanuit huis of op kantoor met maandelijkse ontmoeting op kantoor.
● Bij Q4Talent geniet je van een uniek en royaal beloningsmodel. Bij Q4Talent streven we naar een win-win situatie waarin jouw succes ons succes is.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en jouw stempel te drukken in de wereld van Interim Management in België? Solliciteer nu en bouw aan een succesvolle carrière als Freelance Senior Partner bij Q4Talent! Neem contact op via wv@q4talent.com of bel naar CEO Werner Vergult via +32(0)474 84 00 86.

 

 

Apply