Account Manager Civils / Infrastructure

 

Job description

Job omschrijving

Onze klant is een toonaangevende producent van leidingsystemen vooral in kunststof, met toepassingen in de Bouw & Installatie en Civiel & Infrastructuur.
Zij maken deel uit van een Belgische groep en hebben zusterbedrijven in een groot aantal Europese landen.

U verzorgt samen met uw collega’s van de afdeling Civil’s & Infrastructure (C&I) de contacten met opdrachtgevers, voorschrijvers en uitvoerders van openbare werken en grote industriële projecten.

Responsabilities

Verantwoordelijkheden

Het uitbouwen van bestaande en nieuwe contacten met industrie- en wegenbouwers in de regio Brussel, Oost-Vlaanderen en Zuid-Antwerpen.
Het informeren en adviseren van openbare besturen, voorschrijvers en potentiële nieuwe gebruikers betreffende het volledig product- en serviceaanbod met focus op integraal waterbeheer, straatriolering en aanverwante.
Het verlenen van algemene klantenservice en de nodige technische ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot en met de installatie van het project.
Het actief meegaan op de werven en service verlenen binnen uw functieverantwoordelijkheid
 

Experience & competences

Kennis en ervaring

U bent een enthousiast persoon met veel dynamiek en tevens commercieel en communicatief ingesteld.
U hebt minimaal een graduaatopleiding bijvoorkeur in een bouwkundige richting en minimaal 3 jaar werkervaring in een technisch-commerciële functie binnen de bouwsector, de industrie of aanverwante aan de industrie- en wegenbouw.
U kan zelfstandig werken en beheert uw planning als een echte entrepreneur.
U bent woonachtig in de regio van Brussel, Oost-Vlaanderen of Antwerpen.
U bent tweetalig : Nederlands - Frans
 

 

Apply