Projectleider HVAC-S

Je gaat bij ons aan de slag in de afdeling HVAC-S en dit als projectleider waarin jij jouw project van A tot Z
onder controle hebt maar wel kan rekenen op ondersteuning van onze operationele verantwoordelijke en
samen te sparren over de best mogelijke oplossing voor onze klanten

Read MoreApply


 

TEAMLEADER ELEKTRICITEIT

Onze Klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België (1500 man) en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit. Zij maken deel uit van een holding die aanwezig is in 50 landen.

Het bedrijf is sterk in nieuwe services die technologisch ondersteund zijn, innovatie is dan ook een dagdagelijks gebeuren in hun aanbiedingen naar de klanten toe.

Wij zoeken voor het departement Energie voor één van de teams een gedreven TEAMLEADER ELEKTRICITEIT, die de nodige verantwoordelijkheid  voor zijn equipe opneemt in een positieve en groeiende sfeer.

 

Read MoreApply


 

MANAGER NUCLEAR OPERATIONS

Notre client est une société de gestion de service technologiques et bien établi en Belgique (1500 personnes) et reconnue comme un acteur de premier plan dans sa spécialité. Il fait partie d'un holding présent dans 50 pays.

L'entreprise est forte en nouveaux services qui sont soutenus technologiquement, l'innovation est donc une occurrence quotidienne dans ses offres aux clients.

Nous recherchons pour le department Energy un Manager des Opérations Nucléaires motivé pour le département de l'énergie, qui apportera le changement nécessaire au département d'une manière positive et inspirante.

 

Onze Klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België (1500 man) en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit. Zij maken deel uit van een holding die aanwezig is in 50 landen.

Het bedrijf is sterk in nieuwe services die technologisch ondersteund zijn, innovatie is dan ook een dagdagelijks gebeuren in hun aanbiedingen naar de klanten toe.

Wij zoeken voor het departement Energie een gedreven Manager Nucleaire Operations, die de nodige opwaartse change in het department brengt op een positieve en inspirerende wijze.

Read MoreApply


 

SALES MANAGER BELGIË

Onze klant is een wereldspeler die bekend is als een leider in kwaliteit voor betrouwbare en efficiënte voedingen voor sectoren zoals Telecom, Industrie, Energie en Medische Industrie toepassingen.Zij hebben hun producten en diensten reeds meer dan een halve eeuw bewezen in innovatieve en slimme oplossingen voor hun klanten.

Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde SALES MANAGER die het bedrijf in België verder kan uitbreiden met een getalenteerde sales ploeg.(bedrijf gelegen in de Provincie Antwerpen)

Meer weten over deze multinationale kwalitatieve speler die grote klanten verzorgt, dan spreken wij u graag.

 

Read MoreApply


 

Engineering Manager

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerp en constructie van verpakkingslijnen. Het hart van dergelijke unieke installaties bestaat meestal uit een eigen ontwikkelde machine voor het blazen, vullen en sluiten van PET flessen. Het cliënteel is hoofdzakelijk internationaal. 

Om het technisch team aan te sturen zoeken wij een ervaren Engineering Manager

Read MoreApply


 

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Voor een globale logistieke speler zijn we op zoek naar een Business Development Manager in België. Buiten het vergroten van het marktaandeel bij bestaande klanten , overtuigt de nieuwe BDM nieuwe klanten van de producten en brengt hen aan boord. Je komt in een afdeling die deel uitmaakt van een financieel sterke groep, die jaarlijks investeert in de verdere uitbouw van haar activiteiten en die bewust ,via haar milieu programma,  werkt aan verduurzaming.  De groep hecht ook enorm veel belang aan respect en gelijkheid van kansen voor iedereen.

Read More


 

Purchase Manager

Onze opdrachtgever (ten zuiden van Brussel) is een belangrijke speler in de voedingssector waarbij aan professionele klanten in Retail en Industrie, kwalitatief hoogstaande producten worden aangeboden.
Het hele productieproces van grondstof tot eindproduct wordt in eigen beheer georganiseerd en gecontroleerd en het brede gamma wordt geproduceerd en aangeboden in gepersonaliseerde verpakkingen.
Voor de verdere ondersteuning van de internationale expansie zoeken wij een dynamische PURCHASE MANAGER
Je neemt volledige ownership voor de organisatie en opvolging van de aankoopprocessen en werkt nauw samen met je collega's van sales en QC
Samen met het team bepaal je de individuele producten en collecties die beantwoorden aan de specifieke eisen van onze klanten en zorgt voor de correcte conditionering en verpakking.

Je komt terecht in een open en transparante structuur met veel ruimte voor inspraak en eigen initiatief en je draagt op een constructieve manier bij aan de groei van de internationale activiteiten

Read MoreApply


 

PROJECT MANAGER IT

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een PROJECT MANAGER IT, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant.

Read MoreApply


 

Financial Controller

Voor een wereldwijde marktleider in de automotive sector waarvan het Europees hoofdkantoor in Brussel is gevestigd en actief op alle continenten wereldwijd, zijn wij momenteel op zoek naar een Financial Controller België.
Hij / zij zal uitstekende beoordelingsvaardigheden moeten hebben, waaronder een sterke kennis van forecasting, superviseren en rapporteren van financiële prestatie-indicatoren en risicobeoordelingen.

Read MoreApply


 

HEAD OF SALES

Onze klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België (1500 man) en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit.

Zij zijn sterk in nieuwe services die technologisch ondersteund zijn, innovatie is dan ook een dagdagelijks gebeuren in hun aanbiedingen naar de klanten toe.

Wij zoeken een gedreven HEAD OF SALES die de nodige opwaartse change in het departement brengt op een positieve en inspirerende wijze.

Read MoreApply


 

SPECIALIST IT WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Pour une société américaine active mondialement dans la logistique de chaussures de sport et de loisirs, nous recherchons actuellement un(e) SPECIALIST IT WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM.

Il/elle sera étroitement impliqué(e) dans les processus internes grâce à une expérience déjà acquise en WMS.

Read MoreApply


 

SECURITY SAFETY MANAGER - PREVENTIEADVISEUR

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de BeLux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de BeLux bevindt zich in Vlaams Brabant. Ze stelt ruim 1400 medewerkers te werk en telt een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een SECURITY SAFETY MANAGER- PREVENTIEADVISEUR, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant.

Read MoreApply


 

Financial Controller

Pour une société américaine active mondialement dans la logistique de chaussures de sport et de loisirs, nous recherchons actuellement un(e) Financial Controller Belgique.
Il/elle sera très étroitement impliqué(e) dans les processus internes grâce à une expérience déjà acquise en comptabilité et en fiscalité.

Read MoreApply


 

CFO

Voor een wereldwijde logistieke speler waarvan het Europees hoofdkantoor in Parijs is gevestigd en actief op meer dan 200 locaties wereldwijd, zijn wij momenteel op zoek naar een CFO Bene.
Hij / zij zal uitstekende beoordelingsvaardigheden moeten hebben, waaronder een sterke kennis van financiële prestatie-indicatoren en risicobeoordeling.

Read MoreApply


 

IT PROGRAM MANAGER

Onze klant is een toonaangevend technisch service verlenend bedrijf en de nr 1 in België voor zijn markt, vooral in innovatie en toepassingen van nieuwe technologieën zijn zij de absolute voortrekker.

Wij zoeken voor hen een IT PROGRAM MANAGER( on the payroll) voor hun verdere digitalisering en modernisering.(Vlaams-Brabant)

Read MoreApply


 

PRODUCTIE PLANNER FOOD

Onze klant is een productiebedrijf in de voedingsindustrie die de Retailketens bevoorraad. Zij ontwikkelen innovatieve voedingsconcepten die inspelen op de behoeften van de moderne consumenten. Om verdere innovatie te verzekeren zoeken zij een gedreven PRODUCTIE PLANNER FOOD.(Provincie Vlaams-Brabant)

Read MoreApply


 

ICT KEY ACCOUNT MANAGER

Onze klant is een sterke en gedreven KMO in de ICT wereld, die de volgende stap wil zetten in de verruiming en groei van het bedrijf.(Oost-Vlaanderen)

Zij hebben ICT services en hardware oplossingen voor software bedrijven, cloud based services providers en andere grote data gerichte bedrijven en dit volledig internationaal(worldwide).

Om hun verdere sterke groei nog te versterken zoeken zij een ervaren ICT KEY ACCOUNT MANAGER.

Read MoreApply


 

HR BUSINESS PARTNER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een HR Business Partner, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant.

Notre client est un spécialiste de l'électronique grand public en Belux et appartient à un groupe international innovant. Leur siège social est situé dans le Brabant Flamand et ils emploient plus de 1400 employés dans plus de 100 point de ventes. L'entreprise est issue d'une entreprise familiale et fait maintenant partie d'un groupe international fort. Afin de poursuivre sa croissance et son innovation technologique, notre client recherche activement un HR Business Partner, ils sont situés dans le Brabant Flamand.

(WV)

Read MoreApply


 

IT APPLICATION & DEVELOPMENT MANAGER

Onze klant is een toonaangevend technisch service verlenend bedrijf en de nr 1 in België voor zijn markt, zij zoeken een IT APPLICATION & DEVELOPMENT MANAGER.

Zij zijn een vooruitstrevend en innovatief bedrijf die met hun services een brede waaier van sectoren bedienen met een 1500 man sterk team in België.

Om hun verdere groei, vernieuwing en digitalisering door te zetten is onze klant actief op zoek naar een nieuwe collega, hun hoofdkantoor is gelegen in Vlaams Brabant.

Read MoreApply


 

IT PROJECT MANAGER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een  IT PROJECT MANAGER, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant. Wil jij mee het verschil maken en het ICT departement naar een hoger niveau tillen dan zien uw kandidatuur graag toekomen.

(WV)

Read MoreApply


 

WAREHOUSE & SUPPLY CHAIN MANAGER

Onze klant is een productiebedrijf in de voedingsindustrie die de Retail ketens bevoorraad. Zij ontwikkelen innovatieve voedingsconcepten die inspelen op de behoeften van de moderne consumenten. Om verdere innovatie te verzekeren zoeken zij een gedreven Warehouse & Supply Chain Manager.(Provincie Vlaams-Brabant)

 

Read MoreApply


 

RENEWABLE ENERGY ENGINEER

Onze klant is DE logistiek vastgoedspecialist en marktleider in de Benelux en ook actief in Frankrijk, Roemenië en Duitsland. Ze realiseren projecten op maat van de gebruiker. De firma groeide uit van een familiebedrijf en is inmiddels al beursgenoteerd. Professionalisme in hun contacten en in hun manier van werken is zeer belangrijk. Ze erkennen hierin het belang van al hun werknemers. Daarom staan de firma voor een open, informele cultuur en stimuleren ze hun mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
Onze klant is actief op zoek naar een (m/v) : RENEWABLE ENERGY ENGINEER (Brabant)

(WV)

Read MoreApply