Category Manager/Buyer

Onze klant is een sinds jaren gevestigde waarde in de retail wereld en zij genieten van een uitstekende reputatie. Om hun verdere groei te ondersteunen zoeken wij voor hen een Category Manager

Notre client est une société, active dans la grande distribution, et installée depuis des longues années en Belgique.  Afin de soutenir leur croissance, nous recherchons pour eux un Category Manager

Read MoreApply


 

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Onze klant is een belangrijke speler in het retail landschap in België en Nederland en zeer gewaardaard door retailprofessionals. Om hun verdere groei te verzekeren zoeken wij voor hen een ervaren BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Notre client est un joueur important dans le monde de retail en Belgique et aux Pays-Bas. Dans le cadre de leur croissance permanente, nous cherchons pour eux un BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER expérimenté

Read MoreApply


 

Key Account Manager/Field Sales Manager

Our client is a global technology company with more than 48.000 employees in about 60 countries, which develops leading-edge technologies, excellent products, solutions and services for more than 30 market segments. The company  is the leading name for branded mechanical household products for private as well as professional customers. In all areas, the company count on highly talented, motivated and results-oriented employees, to continuously secure and expand the brands as the leader in the international markets.

Read MoreApply


 

KEY ACCOUNT MANAGER

Onze klant behoort tot een internationale groep in de wereld van FMCG en Retail. Om hun verdere groei te verzekeren zoeken wij voor hen een ervaren  KEY ACCOUNT MANAGER

Notre client fait partie d’un grand groupe international dans l’univers du FMCG et le retail. Dans le cadre de leur croissance permanente, nous cherchons peur eux un(e) KEY ACCOUNT MANAGER expérimenté.

Read MoreApply


 

District Manager

Onze klant is de Belgische divisie van een bedrijf dat internationaal actief is, en tevens de absolute Europese marktleider is in zijn sector. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken wij voor hen een ervaren DISTRICT MANAGER

Notre client est la division Belge d’un groupe avec une présence internationale. En Europe, il sont le leader du marché absolu dans leur secteur. Dans le cadre de leur croissance continue, nous cherchons pour eux en Belgique un DISTRICT MANAGER expérimenté.

Read MoreApply


 

SERVICE OPERATIONS MANAGER BOUW

Onze klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit.

Wij zoeken een gedreven SERVICE OPERATIONS MANAGER BOUW.

 

Read MoreApply


 

MANAGER TECHNOLGY & QUALIFICATION

Onze klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit.

Wij zoeken een gedreven MANAGER TECHNOLOGY & QUALIFICATION.

Read MoreApply


 

SALES & CUSTOMER SERVICES MANAGER

Onze klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit.

Wij zoeken een gedreven SALES & CUSTOMER SERVICES MANAGER.

 

Read MoreApply


 

COMPENSATION & BENEFITS EXPERT

Onze klant is een top service bedrijf in België van een 1000 man sterk en zoekt een collega voor hun Compensation & Benefits team.

Wij zoeken een COMPENSATION & BENEFITS EXPERT voor België.

Read MoreApply


 

INNOVATION MANAGER

Je komt terecht in een bedrijf dat wereldwijd oplossingen ontwikkelt en services biedt in verband met testen, meten, inspectie, audit, certificatie, risicoanalyse/beheersing, training, consultancy, outsourcing en staffing van experten. Deze organisatie heeft een sterke vertegenwoordiging in België met de hoofdzetel in de Brusselse rand.
Zij willen hun innovatieteam versterken met een ambitieuze INNOVATION MANAGER.

Read MoreApply


 

BUSINESS ANALYST

Onze klant is een internationaal bedrijf in het identificeren van goederen en mensen en zijn een specialist in de mobile omgeving van de supply chain-technologie.  Zij maken oplossingen om de logistieke processen efficiënter te maken voor hun klanten. Alsook deze handig te maken door middel van meer visibiliteit en traceerbaarheid te creëren in gans de keten. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hun Belgische vestiging een BUSINESS ANALYST.

Read MoreApply


 

MEDIOR / SENIOR .NET DEVELOPER

Onze klant is een internationaal bedrijf in het identificeren van goederen en mensen en zijn een specialist in de mobile omgeving van de supply chain-technologie.  Zij maken oplossingen om de logistieke processen efficiënter te maken voor hun klanten. Alsook deze handig te maken door middel van meer visibiliteit en traceerbaarheid te creëren in gans de keten. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hun Belgische vestiging een MEDIOR / SENIOR .NET Developer.

Read MoreApply


 

SUSTAINABILITY ENGINEER

Onze klant is een marktleider in het logistieke vastgoed in de Benelux en enkele andere Europese landen.
Zij zoeken hun team te versterken met een SUSTAINABILITY ENGINEER

Read MoreApply


 

Business/Functioneel Analyst

Onze klant is een sterke Europese speler in veiligheids-oplossingen en zoeken voor hun IT departement voor de zetel België een gedreven BUSINESS/FUNCTIONEEL ANALYST

Read MoreApply


 

Account Manager Process Automation

Onze klant is een  een toonaangevende wereldspeler in het leveren van oplossingen voor industriële toepassingen zoals de automatisering van fabrieken en het optimaliseren van distributiecentra.
Zij zoeken voor hun zetel in België een gedreven Account Manager Process Automation.

Read MoreApply


 

Site Manager Offshore Windfarm

Our customer is one of the leading international manufacturers of onshore and offshore wind turbines.
Furthermore they provide clients with project-specific solutions in the areas of wind farm engineering,
Service and maintenance, transport and installation as well as foundation.
 

Read MoreApply


 

Business Unit Manager Immobillier

Notre client est un développeur de projets et  promoteur immobilier. Le groupe fait également des constructions résidentielles et des investissements. Une entreprise solide, reconnue pour la qualité de son offre. Ils sont actif en Belgique et à l’étranger.

Pour la régionde Namur-Hainaut, on est à la recherche d'un Business  Unit Manager pour renforcer l'entreprise.
 

Read MoreApply


 

Facility Manager

Job omschrijving

Onze klant is een internationaal actief retailbedrijf, met een uitgebreid winkelnetwerk over gans België.
Hij/Zij zal instaan voor het beheren van de gebouwen en de facilitaire diensten van onze klant.
 

Read MoreApply


 

Account Manager Civils / Infrastructure

Job omschrijving

Onze klant is een toonaangevende producent van leidingsystemen vooral in kunststof, met toepassingen in de Bouw & Installatie en Civiel & Infrastructuur.
Zij maken deel uit van een Belgische groep en hebben zusterbedrijven in een groot aantal Europese landen.

U verzorgt samen met uw collega’s van de afdeling Civil’s & Infrastructure (C&I) de contacten met opdrachtgevers, voorschrijvers en uitvoerders van openbare werken en grote industriële projecten.

Read MoreApply


 

Channel Manager Partners

Job omschrijving


Onze klant is één van de belangrijkste energieleveranciers in België en zijn nu op zoek naar een nieuwe medewerker die hen mede wil ondersteunen in hun groei. Zij behoren tot een wereldwijde groep met faam in de energiesector.
De Channel Manager Partners  is verantwoordelijk voor het beheren van o.a. het retail verkoopkanaal, hij/zij moet zorgen dat de de vooropgestelde (verkoop)objectieven voor dit kanaal bereikt worden. Hierbij dient de manager een netwerk van verkooporganisaties/partners enerzijds en de contacten met de retail ketens anderzijds te beheren en uit te bouwen tot een performant geheel.

Read MoreApply