PROJECTMANAGER LAADPALEN B2B

Onze klant is een topspeler in België betreft  "Services for Renewable Energy", zij zijn exponentieel aan het groeien en bieden onder andere totaaloplossingen voor uw laadinfrastructuur, hun hoofdzetel is in Antwerpen.
Voor hun sterke groei verder te verder te zetten zoeken zij een PROJECTMANAGER LAADPALEN B2B en dit voor gans België.

Read MoreApply


 

HR & FINANCE MANAGER

Onze klant is een technologische wereldleider in de metaalverwerkende sector en hebben hun hoofdzetel in Duitsland. Zij zijn een toeleverancier van een uitgebreid productassortiment op het gebied van metaalslangen, compensatoren, metaalbalgen, buishouders en voertuigonderdelen. Zij werken voor sectoren zoals, Automotive Industrie, Technical Building Equipment en Aerospace.

Wij zoeken voor de Benelux zetel een HR & FINANCE MANAGER die gevestigd is in de provincie Antwerpen.

Read MoreApply


 

KEY ACCOUNT MANAGER

Voor een globale logistieke speler die gespecialiseerd is in lucht- en zeevracht zoeken wij een KEY ACCOUNT MANAGER. Zij zoeken voor hun klanten naar de beste oplossing. Die worden aangepast aan de noden van de klant en de sector. Zij bieden tailor made oplossingen voor de retail, automotive en chemie. Het bedrijf wil wil zijn sales team verder uitbreiden met deze functie.

Read MoreApply


 

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER Vlaams Brabant/Limburg

Voor een globale logistieke speler zijn we op zoek naar een BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER voor Vlaams Brabant & Limburg. Buiten het vergroten van het marktaandeel bij bestaande klanten, overtuigt de nieuwe BDM nieuwe klanten van de producten en brengt hen aan boord. Je komt in een afdeling die deel uitmaakt van een financieel sterke groep, die jaarlijks investeert in de verdere uitbouw van haar activiteiten en die bewust ,via haar milieu programma,  werkt aan verduurzaming.  De groep hecht ook enorm veel belang aan respect en gelijkheid van kansen voor iedereen.

Read MoreApply


 

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER PHARMA SOLUTIONS

Onze klant is een IT software development bedrijf die innovatieve en efficiënte oplossingen biedt voor de apotheek wereld.
Zij behoren tot een internationale holding en wij zoeken voor Vlaanderen een Business Development Manager Pharma Solutions.

Read MoreApply


 

LOGISTIEK MANAGER

Onze klant is een wereldspeler die leider is op het vlak van het creëren van innovatieve oplossingen voor oppervlakteafwerking in de autowereld.

Zij hebben industriële toepassing in assembly, design & engineering, exterior trim, molding, surface finishing en tooling.

Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde LOGISTIEK MANAGER die de afdeling in België verder professionaliseert.(bedrijf is gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen)

Wil je meer weten over deze multinationale topspeler die grote klanten in de autowereld verzorgt, dan spreken wij u graag.

 

Read MoreApply


 

SENIOR PARTNER HR

 
Ben jij een doorgewinterde HR-professional met een indrukwekkend track record op directieniveau? Omdat Q4Talent blijft groeien, zijn we op zoek naar een Senior Partner die klaar is om haar stempel te drukken op de wereld van talentacquisitie in de HR-sector.

🚀 Wie zijn wij?

Bij Q4Talent draaien we niet om de hete brij heen. Wij zijn een executive search bedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van topmanagers voor grote bedrijven. We zoeken geen traditionele types, maar bevlogen gamechangers die klaar zijn om de status quo uit te dagen.

Read MoreApply


 

SENIOR PARTNER ICT & TECHNOLOGY

Ben jij een gedurfde en eigenzinnige ingenieur met een passie voor de technologiesector? Omdat Q4Talent blijft groeien, zoeken we een Freelance Senior Partner die klaar is om zich in de wereld van talentacquisitie onder te dompelen.

🚀 Wie zijn wij?

Bij Q4Talent draaien we niet om de hete brij heen. Wij zijn een executive search bedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van topmanagers voor grote bedrijven in diverse sectoren, waaronder ook de technologiesector. We zoeken geen traditionele types, maar bevlogen gamechangers die klaar zijn om de status quo uit te dagen.

Read MoreApply


 

TEAMLEADER ELEKTRICITEIT

Onze Klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België (1500 man) en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit. Zij maken deel uit van een holding die aanwezig is in 50 landen.

Het bedrijf is sterk in nieuwe services die technologisch ondersteund zijn, innovatie is dan ook een dagdagelijks gebeuren in hun aanbiedingen naar de klanten toe.

Wij zoeken voor het departement Energie voor één van de teams een gedreven TEAMLEADER ELEKTRICITEIT, die de nodige verantwoordelijkheid  voor zijn equipe opneemt in een positieve en groeiende sfeer.

 

Read MoreApply


 

MANAGER NUCLEAR OPERATIONS

Notre client est une société de gestion de service technologiques et bien établi en Belgique (1500 personnes) et reconnue comme un acteur de premier plan dans sa spécialité. Il fait partie d'un holding présent dans 50 pays.

L'entreprise est forte en nouveaux services qui sont soutenus technologiquement, l'innovation est donc une occurrence quotidienne dans ses offres aux clients.

Nous recherchons pour le department Energy un Manager des Opérations Nucléaires motivé pour le département de l'énergie, qui apportera le changement nécessaire au département d'une manière positive et inspirante.

 

Onze Klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België (1500 man) en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit. Zij maken deel uit van een holding die aanwezig is in 50 landen.

Het bedrijf is sterk in nieuwe services die technologisch ondersteund zijn, innovatie is dan ook een dagdagelijks gebeuren in hun aanbiedingen naar de klanten toe.

Wij zoeken voor het departement Energie een gedreven Manager Nucleaire Operations, die de nodige opwaartse change in het department brengt op een positieve en inspirerende wijze.

Read MoreApply


 

SALES MANAGER BELGIË

Onze klant is een wereldspeler die bekend is als een leider in kwaliteit voor betrouwbare en efficiënte voedingen voor sectoren zoals Telecom, Industrie, Energie en Medische Industrie toepassingen.Zij hebben hun producten en diensten reeds meer dan een halve eeuw bewezen in innovatieve en slimme oplossingen voor hun klanten.

Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde SALES MANAGER die het bedrijf in België verder kan uitbreiden met een getalenteerde sales ploeg.(bedrijf gelegen in de Provincie Antwerpen)

Meer weten over deze multinationale kwalitatieve speler die grote klanten verzorgt, dan spreken wij u graag.

 

Read MoreApply


 

Engineering Manager

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerp en constructie van verpakkingslijnen. Het hart van dergelijke unieke installaties bestaat meestal uit een eigen ontwikkelde machine voor het blazen, vullen en sluiten van PET flessen. Het cliënteel is hoofdzakelijk internationaal. 

Om het technisch team aan te sturen zoeken wij een ervaren Engineering Manager

Read MoreApply


 

PROJECT MANAGER IT

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een PROJECT MANAGER IT, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant.

Read MoreApply


 

Financial Controller

Voor een wereldwijde marktleider in de automotive sector waarvan het Europees hoofdkantoor in Brussel is gevestigd en actief op alle continenten wereldwijd, zijn wij momenteel op zoek naar een Financial Controller België.
Hij / zij zal uitstekende beoordelingsvaardigheden moeten hebben, waaronder een sterke kennis van forecasting, superviseren en rapporteren van financiële prestatie-indicatoren en risicobeoordelingen.

Read MoreApply


 

HEAD OF SALES

Onze klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België (1500 man) en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit.

Zij zijn sterk in nieuwe services die technologisch ondersteund zijn, innovatie is dan ook een dagdagelijks gebeuren in hun aanbiedingen naar de klanten toe.

Wij zoeken een gedreven HEAD OF SALES die de nodige opwaartse change in het departement brengt op een positieve en inspirerende wijze.

Read MoreApply


 

SPECIALIST IT WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Pour une société américaine active mondialement dans la logistique de chaussures de sport et de loisirs, nous recherchons actuellement un(e) SPECIALIST IT WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM.

Il/elle sera étroitement impliqué(e) dans les processus internes grâce à une expérience déjà acquise en WMS.

Read MoreApply


 

SECURITY SAFETY MANAGER - PREVENTIEADVISEUR

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de BeLux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de BeLux bevindt zich in Vlaams Brabant. Ze stelt ruim 1400 medewerkers te werk en telt een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een SECURITY SAFETY MANAGER- PREVENTIEADVISEUR, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant.

Read MoreApply


 

Financial Controller

Pour une société américaine active mondialement dans la logistique de chaussures de sport et de loisirs, nous recherchons actuellement un(e) Financial Controller Belgique.
Il/elle sera très étroitement impliqué(e) dans les processus internes grâce à une expérience déjà acquise en comptabilité et en fiscalité.

Read MoreApply


 

IT PROGRAM MANAGER

Onze klant is een toonaangevend technisch service verlenend bedrijf en de nr 1 in België voor zijn markt, vooral in innovatie en toepassingen van nieuwe technologieën zijn zij de absolute voortrekker.

Wij zoeken voor hen een IT PROGRAM MANAGER( on the payroll) voor hun verdere digitalisering en modernisering.(Vlaams-Brabant)

Read MoreApply


 

PRODUCTIE PLANNER FOOD

Onze klant is een productiebedrijf in de voedingsindustrie die de Retailketens bevoorraad. Zij ontwikkelen innovatieve voedingsconcepten die inspelen op de behoeften van de moderne consumenten. Om verdere innovatie te verzekeren zoeken zij een gedreven PRODUCTIE PLANNER FOOD.(Provincie Vlaams-Brabant)

Read MoreApply


 

ICT KEY ACCOUNT MANAGER

Onze klant is een sterke en gedreven KMO in de ICT wereld, die de volgende stap wil zetten in de verruiming en groei van het bedrijf.(Oost-Vlaanderen)

Zij hebben ICT services en hardware oplossingen voor software bedrijven, cloud based services providers en andere grote data gerichte bedrijven en dit volledig internationaal(worldwide).

Om hun verdere sterke groei nog te versterken zoeken zij een ervaren ICT KEY ACCOUNT MANAGER.

Read MoreApply


 

HR BUSINESS PARTNER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een HR Business Partner, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant.

Notre client est un spécialiste de l'électronique grand public en Belux et appartient à un groupe international innovant. Leur siège social est situé dans le Brabant Flamand et ils emploient plus de 1400 employés dans plus de 100 point de ventes. L'entreprise est issue d'une entreprise familiale et fait maintenant partie d'un groupe international fort. Afin de poursuivre sa croissance et son innovation technologique, notre client recherche activement un HR Business Partner, ils sont situés dans le Brabant Flamand.

(WV)

Read MoreApply


 

IT APPLICATION & DEVELOPMENT MANAGER

Onze klant is een toonaangevend technisch service verlenend bedrijf en de nr 1 in België voor zijn markt, zij zoeken een IT APPLICATION & DEVELOPMENT MANAGER.

Zij zijn een vooruitstrevend en innovatief bedrijf die met hun services een brede waaier van sectoren bedienen met een 1500 man sterk team in België.

Om hun verdere groei, vernieuwing en digitalisering door te zetten is onze klant actief op zoek naar een nieuwe collega, hun hoofdkantoor is gelegen in Vlaams Brabant.

Read MoreApply


 

IT PROJECT MANAGER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een  IT PROJECT MANAGER, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant. Wil jij mee het verschil maken en het ICT departement naar een hoger niveau tillen dan zien uw kandidatuur graag toekomen.

(WV)

Read MoreApply


 

WAREHOUSE & SUPPLY CHAIN MANAGER

Onze klant is een productiebedrijf in de voedingsindustrie die de Retail ketens bevoorraad. Zij ontwikkelen innovatieve voedingsconcepten die inspelen op de behoeften van de moderne consumenten. Om verdere innovatie te verzekeren zoeken zij een gedreven Warehouse & Supply Chain Manager.(Provincie Vlaams-Brabant)

 

Read MoreApply


 

RENEWABLE ENERGY ENGINEER

Onze klant is DE logistiek vastgoedspecialist en marktleider in de Benelux en ook actief in Frankrijk, Roemenië en Duitsland. Ze realiseren projecten op maat van de gebruiker. De firma groeide uit van een familiebedrijf en is inmiddels al beursgenoteerd. Professionalisme in hun contacten en in hun manier van werken is zeer belangrijk. Ze erkennen hierin het belang van al hun werknemers. Daarom staan de firma voor een open, informele cultuur en stimuleren ze hun mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
Onze klant is actief op zoek naar een (m/v) : RENEWABLE ENERGY ENGINEER (Brabant)

(WV)

Read MoreApply