Technico-commercial Industries

Notre client est actif LE spécialiste du plastique en Wallonie et propose une large gamme de produits destinés à diverses applications et pour des clients actifs dans différents secteurs d’activité : industrie, bâtiment, agriculture,…

Afin de continuer son développement en Belgique, notre client recherche un(e) :


Délégué technico-commercal Industries
Bruxelles-Wallonie-Nord de la France
 

(MDB)

Read MoreApply


 

HR BUSINESS PARTNER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een HR Business Partner, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant.

Notre client est un spécialiste de l'électronique grand public en Belux et appartient à un groupe international innovant. Leur siège social est situé dans le Brabant Flamand et ils emploient plus de 1400 employés dans plus de 100 point de ventes. L'entreprise est issue d'une entreprise familiale et fait maintenant partie d'un groupe international fort. Afin de poursuivre sa croissance et son innovation technologique, notre client recherche activement un HR Business Partner, ils sont situés dans le Brabant Flamand.

(WV)

Read MoreApply


 

FINANCE - ADMINISTRATION MANAGER

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je jouw carrière een boost kan geven? Neem je graag verantwoordelijkheid op? Droom je ervan om deel uit te maken van een internationale organisatie?
Dan is dit de ideale uitdaging voor je!
Voor onze klant een zeer rendabel Beursgenoteerde IT-organisatie met specialisaties in infrastructuur hardware/software gelegen regio Mechelen zijn we momenteel actief op zoek naar een Finance & Administration Manager die een mooie uitdaging wil aangaan in een no-nonsense omgeving!

Read MoreApply


 

Retail Consultant

Our client has been present in Belgium for 15 years and he’s one of the leading corporations in his specialty. The company has 160 stores across Europe and 26 in Belgium. Our client has shown constant growth throughout the years and expects to continue that development.
To ensure that the company continues its challenging growth agenda, our client is currently looking for a new and additional (m/f):

Retail Consultant


(MDB)

Read MoreApply


 

District Manager

Onze klant is een gevestigde Retail organisatie, met een sterk uitgebouwd winkelnetwerk zich gespecialiseerd in consumentenelektronica in de Belux. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep.

Om de verdere groei van de organisatie te ondersteunen, zijn we op zoek naar een (m/v):

District Manager
Vlaanderen

 

(MDB)

Read MoreApply


 

Field Sales Representative Retail - Vlaanderen

Onze klant is een dynamisch FMCG bedrijf, met een brede waaier aan referenties in zijn portfolio die verkocht worden in de On & Off Trade BeLux.

Het bedrijf evolueert zich continu om de veranderende marktdynamiek te omarmen en nieuwe consumentenervaringen te ontwikkelen
Teneinde hun ontwikkeling in België verder te zetten, zoekt onze klant een (m/v):

Field Sales (Representative) Retail
Vlaanderen

(MDB)
 

Read MoreApply


 

Field Sales Representative Retail - Wallonie

Notre client est actif dans le secteur FMCG en Belgique et au Grand-duché du Luxembourg avec plus de 3000 références en portefeuille.
Afin de continuer son développement en Belgique, notre client recherche un(e) :

Field Sales Representative Retail
Wallonie

(MDB)

Read MoreApply


 

ICT AANKOPER GAMING/MULTIMEDIA

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een  ICT AANKOPER GAMING/MULTIMEDIA, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant. Wil jij mee het verschil maken en het aankoopdepartement naar een hoger niveau tillen dan zien uw kandidatuur graag toekomen.

(WV)

Read MoreApply


 

.NET ANALIST DEVELOPER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een  .NET ANALIST DEVELOPER, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant. Wil jij mee het verschil maken en het ICT departement naar een hoger niveau tillen dan zien uw kandidatuur graag toekomen.

(WV)

Read MoreApply


 

IT PROJECT MANAGER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een  IT PROJECT MANAGER, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant. Wil jij mee het verschil maken en het ICT departement naar een hoger niveau tillen dan zien uw kandidatuur graag toekomen.

(WV)

Read MoreApply


 

WAREHOUSE & SUPPLY CHAIN MANAGER

Onze klant is een productiebedrijf in de voedingsindustrie die de Retail ketens bevoorraad. Zij ontwikkelen innovatieve voedingsconcepten die inspelen op de behoeften van de moderne consumenten. Om verdere innovatie te verzekeren zoeken zij een gedreven Warehouse & Supply Chain Manager.(Provincie Vlaams-Brabant)

 

Read MoreApply


 

RENEWABLE ENERGY ENGINEER

Onze klant is DE logistiek vastgoedspecialist en marktleider in de Benelux en ook actief in Frankrijk, Roemenië en Duitsland. Ze realiseren projecten op maat van de gebruiker. De firma groeide uit van een familiebedrijf en is inmiddels al beursgenoteerd. Professionalisme in hun contacten en in hun manier van werken is zeer belangrijk. Ze erkennen hierin het belang van al hun werknemers. Daarom staan de firma voor een open, informele cultuur en stimuleren ze hun mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
Onze klant is actief op zoek naar een (m/v) : RENEWABLE ENERGY ENGINEER (Brabant)

(WV)

Read MoreApply


 

IT DIRECTOR / CIO

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een IT Director / CIO, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant.

 

Notre client est un spécialiste de l'électronique grand public en Belux et appartient à un groupe international innovant.Leur siège social est situé dans le Brabant Flamant et ils emploient plus de 1400 employés dans plus de 100 point de ventes. L'entreprise est issue d'une entreprise familiale et fait maintenant partie d'un groupe international fort. Afin de poursuivre sa croissance et son innovation technologique, notre client recherche activement un Directeur Informatique / CIO, ils sont situés dans le Brabant Flamand.

(WV)

 

 

Read MoreApply


 

CATEGORY MANAGER

HG is een gerenommeerd bedrijf met eigen vestigingen en aanwezigheid in ong. 45 landen. In totaal werken er ruim 200 mensen.
Het ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. De meer dan 300 producten worden volledig intern ontwikkeld en geproduceerd.
Om hun verdere groei te verzekeren zoeken wij voor hen een ervaren (+3 jr) CATEGORY MANAGER.

HG est une société rénommée avec des sièges et représentations dans environs 45 pays. En totalité, la société compte plus de 200 employés.
Il développe des produits en se basant sur le principe que des problèmes spécifiques demandent des solutions spécifiques. Plus de 300 produits sont développés dans leur propre fabrique.
Dans le cadre de leur croissance permanente, nous cherchons pour eux un CATEGORY MANAGER expérimenté (+ 3 ans).
(JV)

Read MoreApply


 

MANAGER TECHNOLGY & QUALIFICATION

Onze klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit.

Wij zoeken een gedreven MANAGER TECHNOLOGY & QUALIFICATION.

Read MoreApply


 

SALES & CUSTOMER SERVICES MANAGER

Onze klant is een gevestigde waarde in het technologisch service management in België en wordt erkend als topspeler in zijn specialiteit.

Wij zoeken een gedreven SALES & CUSTOMER SERVICES MANAGER.

 

Read MoreApply


 

INNOVATION MANAGER

Je komt terecht in een bedrijf dat wereldwijd oplossingen ontwikkelt en services biedt in verband met testen, meten, inspectie, audit, certificatie, risicoanalyse/beheersing, training, consultancy, outsourcing en staffing van experten. Deze organisatie heeft een sterke vertegenwoordiging in België met de hoofdzetel in de Brusselse rand.
Zij willen hun innovatieteam versterken met een ambitieuze INNOVATION MANAGER.

Read MoreApply