CFO

Voor een wereldwijde logistieke speler waarvan het Europees hoofdkantoor in Parijs is gevestigd en actief op meer dan 200 locaties wereldwijd, zijn wij momenteel op zoek naar een CFO Bene.
Hij / zij zal uitstekende beoordelingsvaardigheden moeten hebben, waaronder een sterke kennis van financiële prestatie-indicatoren en risicobeoordeling.

Read MoreApply


 

Technico-commercial

Notre client, Plastisart, fondé en 1965 est spécialisé dans le thermoformage de matière plastique. Son expertise recouvre des domaines divers : pièces techniques pour l’industrie et la décoration, capots de protection, cockpits transparents,… de la petite à la grande série. La société se distingue par son innovation et développe chaque jour de nouvelles applications avec une maîtrise parfaite du métier, de la conception à la réalisation.
Le respect réciproque et la loyauté sont des valeurs importantes de la société mais Plastisart est également préoccupé par l’impact écologique et s’adapte aux nouvelles innovations de terrain et aux nouvelles réglementations environnementales.
Afin de continuer son développement, Plastisart recherche un(e) :


Délégué(e) technico-commercial
 

Read MoreApply


 

Account Manager Retail

Onze klant is een dynamisch FMCG bedrijf, met een brede waaier aan referenties in zijn portfolio die verkocht worden in de On & Off Trade BeLux.

Het bedrijf evolueert zich continu om de veranderende marktdynamiek te omarmen en nieuwe consumentenervaringen te ontwikkelen
Teneinde hun ontwikkeling in België verder te zetten, zoekt onze klant een (m/v):

Account Manager Retail
Vlaanderen

Read MoreApply


 

Key Account Manager

With over 65 years of experience, our client is a trademark of the best-known household products in the world.
The company is looking for a (m/f):

Key Account Manager Retail
Based in Liège
 

Read MoreApply


 

IT PROGRAM MANAGER

Onze klant is een toonaangevend technisch service verlenend bedrijf en de nr 1 in België voor zijn markt, vooral in innovatie en toepassingen van nieuwe technologieën zijn zij de absolute voortrekker.

Wij zoeken voor hen een IT PROGRAM MANAGER( on the payroll) voor hun verdere digitalisering en modernisering.(Vlaams-Brabant)

Read MoreApply


 

INTERIM IT PROGRAM MANAGER

Onze klant is een toonaangevend technisch service verlenend bedrijf en de nr 1 in België voor zijn markt, vooral in innovatie en toepassingen van nieuwe technologieën zijn zij de absolute voortrekker.

Wij zoeken voor hen een INTERIM IT PROGRAM MANAGER voor een ERP transitie project(langdurige opdracht).

 

Read MoreApply


 

PRODUCTIE PLANNER FOOD

Onze klant is een productiebedrijf in de voedingsindustrie die de Retailketens bevoorraad. Zij ontwikkelen innovatieve voedingsconcepten die inspelen op de behoeften van de moderne consumenten. Om verdere innovatie te verzekeren zoeken zij een gedreven PRODUCTIE PLANNER FOOD.(Provincie Vlaams-Brabant)

Read MoreApply


 

Responsable Apr├Ęs-vente

Avec près de 30 ans d’expérience, notre client est LE spécialiste moto dans sa marque et dans la région namuroise. Grâce à son excellente réputation, la société fait affluer des clients des quatre coins de la Belgique mais aussi des pays voisins.
La société aime partager sa passion avec sa clientèle et est fier de pouvoir travailler avec une marque reconnue pour sa fiabilité. Notre client a également l’ambition permanente d’atteindre le plus haut niveau de service, c’est pourquoi les collaborateurs suivent régulièrement des formations afin de parfaire leurs connaissances.
Afin de continuer son développement, notre client recherche un(e) :

Responsable Après-vente
Région de Namur

Read MoreApply


 

ICT KEY ACCOUNT MANAGER

Onze klant is een sterke en gedreven KMO in de ICT wereld, die de volgende stap wil zetten in de verruiming en groei van het bedrijf.(Oost-Vlaanderen)

Zij hebben ICT services en hardware oplossingen voor software bedrijven, cloud based services providers en andere grote data gerichte bedrijven en dit volledig internationaal(worldwide).

Om hun verdere sterke groei nog te versterken zoeken zij een ervaren ICT KEY ACCOUNT MANAGER.

Read MoreApply


 

Field Sales Retail

Onze klant is een dynamisch FMCG bedrijf, met een brede waaier aan referenties in zijn portfolio. Bij onze klant, werken is :

• Deelnemen aan de visie van het bedrijf om als challenger innovatieve en nieuwe sterke merken op de Belux markt te brengen samen met een jong en zeer gemotiveerd team
• Bijdragen aan de prestaties van een snelgroeiend bedrijf dat expert is op het gebied van (snacking) impuls en premium producten.

Teneinde hun ontwikkeling in België verder te zetten, zoekt onze klant een (m/v):

Field Sales Retail
Vlaanderen


(MDB)

Read MoreApply


 

Key Account Manager Retail

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf met eigen vestigingen en aanwezigheid in ong. 45 landen. In totaal werken er ruim 200 mensen.
Het ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. De meer dan 300 producten worden volledig intern ontwikkeld en geproduceerd.
Om hun verdere groei te verzekeren zoeken wij voor hen een ervaren KEY ACCOUNTMANAGER.

Notre client est une société renommée avec des sièges et représentations dans environs 45 pays. En totalité, la société compte plus de 200 employés.
Il développe des produits en se basant sur le principe que des problèmes spécifiques demandent des solutions spécifiques. Plus de 300 produits sont développés dans leur propre fabrique.
Dans le cadre de leur croissance permanente, nous cherchons pour eux un KEY ACCOUNTMANAGER expérimenté.

Read MoreApply


 

HR BUSINESS PARTNER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een HR Business Partner, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant.

Notre client est un spécialiste de l'électronique grand public en Belux et appartient à un groupe international innovant. Leur siège social est situé dans le Brabant Flamand et ils emploient plus de 1400 employés dans plus de 100 point de ventes. L'entreprise est issue d'une entreprise familiale et fait maintenant partie d'un groupe international fort. Afin de poursuivre sa croissance et son innovation technologique, notre client recherche activement un HR Business Partner, ils sont situés dans le Brabant Flamand.

(WV)

Read MoreApply


 

IT APPLICATION & DEVELOPMENT MANAGER

Onze klant is een toonaangevend technisch service verlenend bedrijf en de nr 1 in België voor zijn markt, zij zoeken een IT APPLICATION & DEVELOPMENT MANAGER.

Zij zijn een vooruitstrevend en innovatief bedrijf die met hun services een brede waaier van sectoren bedienen met een 1500 man sterk team in België.

Om hun verdere groei, vernieuwing en digitalisering door te zetten is onze klant actief op zoek naar een nieuwe collega, hun hoofdkantoor is gelegen in Vlaams Brabant.

Read MoreApply


 

ICT AANKOPER GAMING/MULTIMEDIA

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een  ICT AANKOPER GAMING/MULTIMEDIA, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant. Wil jij mee het verschil maken en het aankoopdepartement naar een hoger niveau tillen dan zien uw kandidatuur graag toekomen.

(WV)

Read MoreApply


 

.NET ANALIST DEVELOPER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een  .NET ANALIST DEVELOPER, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant. Wil jij mee het verschil maken en het ICT departement naar een hoger niveau tillen dan zien uw kandidatuur graag toekomen.

(WV)

Read MoreApply


 

IT PROJECT MANAGER

Onze klant is een specialist in consumentenelektronica in de Belux en behoort tot een innovatieve internationale groep. Hun hoofdkantoor van de Belux bevindt zich in Vlaams Brabant en ze zijn met ruim 1400 medewerkers en telt ruim een 100 tal winkels. De firma groeide uit vanuit een familiebedrijf en behoort nu tot een sterke internationale groep. Om hun verder groei en vernieuwing in technologie door te zetten is onze klant actief op zoek naar een  IT PROJECT MANAGER, ze zijn gevestigd in Vlaams Brabant. Wil jij mee het verschil maken en het ICT departement naar een hoger niveau tillen dan zien uw kandidatuur graag toekomen.

(WV)

Read MoreApply


 

WAREHOUSE & SUPPLY CHAIN MANAGER

Onze klant is een productiebedrijf in de voedingsindustrie die de Retail ketens bevoorraad. Zij ontwikkelen innovatieve voedingsconcepten die inspelen op de behoeften van de moderne consumenten. Om verdere innovatie te verzekeren zoeken zij een gedreven Warehouse & Supply Chain Manager.(Provincie Vlaams-Brabant)

 

Read MoreApply


 

RENEWABLE ENERGY ENGINEER

Onze klant is DE logistiek vastgoedspecialist en marktleider in de Benelux en ook actief in Frankrijk, Roemenië en Duitsland. Ze realiseren projecten op maat van de gebruiker. De firma groeide uit van een familiebedrijf en is inmiddels al beursgenoteerd. Professionalisme in hun contacten en in hun manier van werken is zeer belangrijk. Ze erkennen hierin het belang van al hun werknemers. Daarom staan de firma voor een open, informele cultuur en stimuleren ze hun mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
Onze klant is actief op zoek naar een (m/v) : RENEWABLE ENERGY ENGINEER (Brabant)

(WV)

Read MoreApply