District Manager

Onze klant is een gevestigde retail organisatie, met een sterk uitgebouwd winkelnetwerk, dat bovendien bestaat uit meerdere winkelformules. Het aangeboden productgamma bestaat uit zowel food- als non-food producten en ook diensten. Om de verdere groei van de organisatie te ondersteunen zijn we op zoek naar een ervaren DISTRICT MANAGER

Read MoreApply


 

Moniteur fruits l├ęgumes

Premier groupement mondial de chefs d’entreprises indépendants de produits alimentaires en Europe.  Depuis son lancement en Belgique en 1991, notre client a vu son parc de magasins continuellement progresser pour compter à ce jour 78 points de vente.
Afin de continuer son développement, notre client recherche un(e) : Moniteur Fruits et légumes

Read MoreApply


 

Contact Center Manager

Notre client est une enseigne importante dans le Retail en Belgique.
Afin de poursuivre le développement de sa structure et afin de pouvoir garantir aux clients une solution/information rapide, qualitative et rentable pour les contacts entrants et sortants (inbound, outbound calls, E-mails, Social Medias,…), notre client recherche un(e) : Contact Center Manager


Onze klant is een belangrijk enseigne in de Belgische retail. Om de verdere ontwikkeling van hun structuur te ondersteunen, en om aan hun klanten een snelle, kwalitatieve en rendabele oplossing/informatie te bieden, voor zowel inkomende als uitgaande contacten (inbound/outbound calls, e-mails, social media…) zoeken wij voor hun een ervaren : Contact Center Manager
 

Read MoreApply


 

OPERATIONS MANAGER SERVICES

Je komt terecht in een bedrijf dat wereldwijd oplossingen ontwikkelt en services biedt in verband met testen, meten, inspectie, audit, certificatie, risicoanalyse/beheersing, training, consultancy, outsourcing en staffing van experten. Deze organisatie heeft een sterke vertegenwoordiging in België met de hoofdzetel in de Brusselse rand. Zij zoeken voor hun BU Petro, Chemie en Pharma een ondernemende en ambitieuze Operations Manager Services (m/v)

Read MoreApply


 

INNOVATION MANAGER

Je komt terecht in een bedrijf dat wereldwijd oplossingen ontwikkelt en services biedt in verband met testen, meten, inspectie, audit, certificatie, risicoanalyse/beheersing, training, consultancy, outsourcing en staffing van experten. Deze organisatie heeft een sterke vertegenwoordiging in België met de hoofdzetel in de Brusselse rand.
Zij willen hun innovatieteam versterken met een ambitieuze INNOVATION MANAGER.

Read MoreApply


 

BUSINESS ANALYST

Onze klant is een internationaal bedrijf in het identificeren van goederen en mensen en zijn een specialist in de mobile omgeving van de supply chain-technologie.  Zij maken oplossingen om de logistieke processen efficiënter te maken voor hun klanten. Alsook deze handig te maken door middel van meer visibiliteit en traceerbaarheid te creëren in gans de keten. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hun Belgische vestiging een BUSINESS ANALYST.

Read MoreApply


 

STORE DIRECTOR

Onze klant is het Belgisch filiaal van een internationale retail organisatie. Zij zijn een toonaangevende speler in hun sector. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken wij voor hen een ervaren STORE DIRECTOR

Read MoreApply


 

MEDIOR / SENIOR .NET DEVELOPER

Onze klant is een internationaal bedrijf in het identificeren van goederen en mensen en zijn een specialist in de mobile omgeving van de supply chain-technologie.  Zij maken oplossingen om de logistieke processen efficiënter te maken voor hun klanten. Alsook deze handig te maken door middel van meer visibiliteit en traceerbaarheid te creëren in gans de keten. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hun Belgische vestiging een MEDIOR / SENIOR .NET Developer.

Read MoreApply


 

PREVENTIEADVISEUR

Onze klant is een landschapsaannemer van openbare/privéruimtes, met de nadruk op aanleg- en onderhoudsprojecten en verfraaiing. Ze hebben verschillende vestigingen over gans  België. Ze realiseren dagelijks met honderden medewerkers uitdagende projecten . Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hen een PREVENTIEADVISEUR IN VLAAMS-BRABANT.

Read MoreApply


 

PROJECTMANAGER/PROJECTLEIDER HVAC OOST-VLAANDEREN

Onze klant is gespecialiseerd in oplossingen voor gebouwen en heeft verschillende vestigingen in België. Een echte integrator van gebouwentechnieken. De groep maakt oplossingen voor gebouwen op vlak van technische installaties en werken vanaf het concept tot en met nazorg. Om de verdere sterke groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hen een PROJECTMANAGER/PROJECTLEIDER HVAC OOST-VLAANDEREN.

 

Read MoreApply


 

PROJECTMANAGER INSTALLATIES

Onze klant is gespecialiseerd in industriële elektriciteits-uitrustingen: hoogspanningscabines, laagspanningsborden en geluidsgedempte electrogeengroepen. Daarnaast  zijn zij Belgische marktleider voor tijdelijke hoogspanningscabines. Om de verdere sterke groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hen een PROJECTMANAGER INSTALLATIES.

Read MoreApply


 

SERVICE MANAGER / PROJECTMANAGER SERVICES

Onze klant is gespecialiseerd in industriële elektriciteits-uitrustingen: hoogspanningscabines, laagspanningsborden en geluidsgedempte electrogeengroepen. Daarnaast  zijn zij Belgische marktleider voor tijdelijke hoogspanningscabines. Om de verdere sterke groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hen een SERVICE MANAGER / PROJECTMANAGER SERVICES.

Read MoreApply


 

Calculator

Onze klant is als onafhankelijk klasse 7 bouwbedrijf actief in de sector van algemene aannemingen. Er heerst een familiale sfeer van gemotiveerde mensen met veel respect voor elkaar. De activiteiten spreiden zich uit over uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële projecten, tot renovaties.
Ze zijn gevestigd in Halle en behoren sinds 2007 tot een Limburgse aannemingsgroep . De onderneming  heeft een 50-tal medewerkers, waarvan 20 bedienden en 30 arbeiders en heeft ambitieuze groeiplannen d.m.v. een duidelijke strategische visie in combinatie met een doorgedreven samenwerking op groepsniveau.
Om de professionalisering verder vorm te geven en onze groei te bestendigen zoeken we
calculatoren  (m/v)

Read MoreApply


 

KEY ACCOUNT MANAGER

Onze klant behoort tot een internationale groep in de wereld van FMCG en Retail. Om hun verdere groei te verzekeren zoeken wij voor hen een ervaren  KEY ACCOUNT MANAGER

Notre client fait partie d’un grand groupe international dans l’univers du FMCG et le retail. Dans le cadre de leur croissance permanente, nous cherchons peur eux un(e) KEY ACCOUNT MANAGER expérimenté.

Read MoreApply


 

SUSTAINABILITY ENGINEER

Onze klant is een marktleider in het logistieke vastgoed in de Benelux en enkele andere Europese landen.
Zij zoeken hun team te versterken met een SUSTAINABILITY ENGINEER

Read MoreApply


 

Business/Functioneel Analyst

Onze klant is een sterke Europese speler in veiligheids-oplossingen en zoeken voor hun IT departement voor de zetel België een gedreven BUSINESS/FUNCTIONEEL ANALYST

Read MoreApply


 

Account Manager Process Automation

Onze klant is een  een toonaangevende wereldspeler in het leveren van oplossingen voor industriële toepassingen zoals de automatisering van fabrieken en het optimaliseren van distributiecentra.
Zij zoeken voor hun zetel in België een gedreven Account Manager Process Automation.

Read MoreApply


 

Site Manager Offshore Windfarm

Our customer is one of the leading international manufacturers of onshore and offshore wind turbines.
Furthermore they provide clients with project-specific solutions in the areas of wind farm engineering,
Service and maintenance, transport and installation as well as foundation.
 

Read MoreApply


 

Business Unit Manager Immobillier

Notre client est un développeur de projets et  promoteur immobilier. Le groupe fait également des constructions résidentielles et des investissements. Une entreprise solide, reconnue pour la qualité de son offre. Ils sont actif en Belgique et à l’étranger.

Pour la régionde Namur-Hainaut, on est à la recherche d'un Business  Unit Manager pour renforcer l'entreprise.
 

Read MoreApply


 

Facility Manager

Job omschrijving

Onze klant is een internationaal actief retailbedrijf, met een uitgebreid winkelnetwerk over gans België.
Hij/Zij zal instaan voor het beheren van de gebouwen en de facilitaire diensten van onze klant.
 

Read MoreApply


 

Account Manager Civils / Infrastructure

Job omschrijving

Onze klant is een toonaangevende producent van leidingsystemen vooral in kunststof, met toepassingen in de Bouw & Installatie en Civiel & Infrastructuur.
Zij maken deel uit van een Belgische groep en hebben zusterbedrijven in een groot aantal Europese landen.

U verzorgt samen met uw collega’s van de afdeling Civil’s & Infrastructure (C&I) de contacten met opdrachtgevers, voorschrijvers en uitvoerders van openbare werken en grote industriële projecten.

Read MoreApply


 

Channel Manager Partners

Job omschrijving


Onze klant is één van de belangrijkste energieleveranciers in België en zijn nu op zoek naar een nieuwe medewerker die hen mede wil ondersteunen in hun groei. Zij behoren tot een wereldwijde groep met faam in de energiesector.
De Channel Manager Partners  is verantwoordelijk voor het beheren van o.a. het retail verkoopkanaal, hij/zij moet zorgen dat de de vooropgestelde (verkoop)objectieven voor dit kanaal bereikt worden. Hierbij dient de manager een netwerk van verkooporganisaties/partners enerzijds en de contacten met de retail ketens anderzijds te beheren en uit te bouwen tot een performant geheel.

Read MoreApply