OPERATIONS MANAGER SERVICES

Je komt terecht in een bedrijf dat wereldwijd oplossingen ontwikkelt en services biedt in verband met testen, meten, inspectie, audit, certificatie, risicoanalyse/beheersing, training, consultancy, outsourcing en staffing van experten. Deze organisatie heeft een sterke vertegenwoordiging in België met de hoofdzetel in de Brusselse rand. Zij zoeken voor hun BU Petro, Chemie en Pharma een ondernemende en ambitieuze Operations Manager Services (m/v)

Read MoreApply


 

INNOVATION MANAGER

Je komt terecht in een bedrijf dat wereldwijd oplossingen ontwikkelt en services biedt in verband met testen, meten, inspectie, audit, certificatie, risicoanalyse/beheersing, training, consultancy, outsourcing en staffing van experten. Deze organisatie heeft een sterke vertegenwoordiging in België met de hoofdzetel in de Brusselse rand.
Zij willen hun innovatieteam versterken met een ambitieuze INNOVATION MANAGER.

Read MoreApply


 

BUSINESS ANALYST

Onze klant is een internationaal bedrijf in het identificeren van goederen en mensen en zijn een specialist in de mobile omgeving van de supply chain-technologie.  Zij maken oplossingen om de logistieke processen efficiënter te maken voor hun klanten. Alsook deze handig te maken door middel van meer visibiliteit en traceerbaarheid te creëren in gans de keten. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hun Belgische vestiging een BUSINESS ANALYST.

Read MoreApply


 

STORE DIRECTOR

Onze klant is het Belgisch filiaal van een internationale retail organisatie. Zij zijn een toonaangevende speler in hun sector. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken wij voor hen een ervaren STORE DIRECTOR

Read MoreApply


 

MEDIOR / SENIOR .NET DEVELOPER

Onze klant is een internationaal bedrijf in het identificeren van goederen en mensen en zijn een specialist in de mobile omgeving van de supply chain-technologie.  Zij maken oplossingen om de logistieke processen efficiënter te maken voor hun klanten. Alsook deze handig te maken door middel van meer visibiliteit en traceerbaarheid te creëren in gans de keten. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hun Belgische vestiging een MEDIOR / SENIOR .NET Developer.

Read MoreApply


 

PREVENTIEADVISEUR

Onze klant is een landschapsaannemer van openbare/privéruimtes, met de nadruk op aanleg- en onderhoudsprojecten en verfraaiing. Ze hebben verschillende vestigingen over gans  België. Ze realiseren dagelijks met honderden medewerkers uitdagende projecten . Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hen een PREVENTIEADVISEUR IN VLAAMS-BRABANT.

Read MoreApply


 

STORE MANAGER

Onze klant is een innovatieve en servicegerichte retailer en is bovendien de onbetwiste marktleider in de sector. Ze hebben zowel B2C als B2B klanten. Voor een van hun winkels in de regio Antwerpen zoeken wij een ervaren STORE MANAGER

Read MoreApply


 

PROJECTMANAGER/PROJECTLEIDER HVAC OOST-VLAANDEREN

Onze klant is gespecialiseerd in oplossingen voor gebouwen en heeft verschillende vestigingen in België. Een echte integrator van gebouwentechnieken. De groep maakt oplossingen voor gebouwen op vlak van technische installaties en werken vanaf het concept tot en met nazorg. Om de verdere sterke groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hen een PROJECTMANAGER/PROJECTLEIDER HVAC OOST-VLAANDEREN.

 

Read MoreApply


 

PROJECTMANAGER INSTALLATIES

Onze klant is gespecialiseerd in industriële elektriciteits-uitrustingen: hoogspanningscabines, laagspanningsborden en geluidsgedempte electrogeengroepen. Daarnaast  zijn zij Belgische marktleider voor tijdelijke hoogspanningscabines. Om de verdere sterke groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hen een PROJECTMANAGER INSTALLATIES.

Read MoreApply


 

SERVICE ENGINEER/PROJECTMANAGER

Onze klant is de lokale vertegenwoordiging op Benelux niveau van een wereldconcern. Zij zoeken een SERVICE ENGINEER/PROJECTMANAGER voor de divisie Power Grids. Deze zijn actief in de segmenten energietransmissie & distributie, windenergie, water & infra. Alsook de procesindustrie met services, systemen op het gebied van midden- en hoogspanning, transformatoren, automatisering en beveiligingstechnieken.

Read MoreApply


 

SERVICE MANAGER / PROJECTMANAGER SERVICES

Onze klant is gespecialiseerd in industriële elektriciteits-uitrustingen: hoogspanningscabines, laagspanningsborden en geluidsgedempte electrogeengroepen. Daarnaast  zijn zij Belgische marktleider voor tijdelijke hoogspanningscabines. Om de verdere sterke groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij voor hen een SERVICE MANAGER / PROJECTMANAGER SERVICES.

Read MoreApply


 

Calculator

Onze klant is als onafhankelijk klasse 7 bouwbedrijf actief in de sector van algemene aannemingen. Er heerst een familiale sfeer van gemotiveerde mensen met veel respect voor elkaar. De activiteiten spreiden zich uit over uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële projecten, tot renovaties.
Ze zijn gevestigd in Halle en behoren sinds 2007 tot een Limburgse aannemingsgroep . De onderneming  heeft een 50-tal medewerkers, waarvan 20 bedienden en 30 arbeiders en heeft ambitieuze groeiplannen d.m.v. een duidelijke strategische visie in combinatie met een doorgedreven samenwerking op groepsniveau.
Om de professionalisering verder vorm te geven en onze groei te bestendigen zoeken we
calculatoren  (m/v)

Read MoreApply


 

KEY ACCOUNT MANAGER

Onze klant behoort tot een internationale groep in de wereld van FMCG en Retail. Om hun verdere groei te verzekeren zoeken wij voor hen een ervaren  KEY ACCOUNT MANAGER

Notre client fait partie d’un grand groupe international dans l’univers du FMCG et le retail. Dans le cadre de leur croissance permanente, nous cherchons peur eux un(e) KEY ACCOUNT MANAGER expérimenté.

Read MoreApply


 

SITE MANAGER

Notre client est un retailer international. Avec un vaste réseau de magasins réparti sur toute la  Belgique, il est le leader du marché dans son secteur. Dans le cadre de sa croissance permanente, nous cherchons  un Site manager  pour leur entrepôt principal. (la région de Bruxelles Sud)

Onze klant is een internationale retail organisatie. Met een winkelnetwerk, verspreid over gans België zijn zij marktleider in hun sector. Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen, zoeken wij  een Site Manager voor hun hoofdmagazijn. (Zuidrand Brussel)

Read MoreApply


 

BUSINESS ACCOUNT MANAGER

Onze klant is een topspeler in de HR dienstverlening. Zij voeren een expansie door en willen verder groeien in België, hiervoor zoeken zij  enthousiaste personen die het bedrijf verder willen uitbouwen.

 

Read MoreApply


 

SUSTAINABILITY ENGINEER

Onze klant is een marktleider in het logistieke vastgoed in de Benelux en enkele andere Europese landen.
Zij zoeken hun team te versterken met een SUSTAINABILITY ENGINEER

Read MoreApply


 

SERVICE MANAGER

Onze klant is een een toonaangevende wereldspeler in het leveren van oplossingen voor industriële toepassingen zoals de automatisering van fabrieken en het optimaliseren van distributiecentra.
Zij zoeken voor hun zetel in België een gedreven Service Manager.

Read MoreApply


 

MANAGER COMMERCIAL EQUIPMENTS

Onze klant maakt deel uit van een internationale groothandel, logistieke partner en systeem partner.
Zij zijn een toeleverancier aan de retail en groothandel en leveren een totaaloplossing op maat.
Voor hun zetel in België zoeken zij een MANAGER COMMERCIAL EQUIPMENTS.

Read MoreApply


 

AREA SALES MANAGER

Onze klant is een internationaal toonaangevende groep in het leveren van multimedia messaging, zij maken websites en on-line marketing services.
Zij zoeken voor hun zetel in België een gedreven AREA SALES MANAGER.

Read MoreApply


 

PROJECT LEADER

Onze klant is een bedrijf in nationaal en internationaal transport van gevaarlijke stoffen, radioactieve materialen, alsook de behandeling en opslag ervan. Zij zijn experten in ontwerp en leveringen van uitrustingen voor vervoer  van radioactieve goederen.
Ze maken deel uit van een groot internationaal bedrijf en hebben hun hoofdzetel in de provincie Antwerpen.

Read MoreApply


 

TECHNISCH PRODUCT MANAGER

Onze klant is een  een toonaangevende wereldspeler in het leveren van oplossingen voor industriële toepassingen zoals de automatisering van fabrieken en het optimaliseren van distributiecentra.
Zij zoeken voor hun zetel in België een gedreven Technisch Product Manager.

Read MoreApply


 

Project Manager HVAC

Onze klant is een  installatiebedrijf HVAC en sanitair bevindt zich in de industriële, commerciële en publieke sector.
Heeft twee vestigingen enerzijds in Vlaanderen, anderzijds in Wallonië.
Het bedrijf is opgenomen in een industriële Belgische groep die actief is in verschillende vakgebieden.

 

Read MoreApply


 

Project Developer

Notre client est un développeur de projets et  promoteur immobilier. Le groupe fait également des constructions résidentielles et des investissements. Une entreprise solide, reconnue pour la qualité de son offre. Ils sont actif en Belgique et à l’étranger.
Pour la région de Bruxelles, on est à la recherche d'un Project Developer pour renforcer l'entreprise


Onze opdrachtgever is een projectontwikkelaar en vastgoedontwikkelaar . De groep heeft ook woningbouw en investeringsprojecten. Een sterk bedrijf , erkend voor de kwaliteit van haar aanbod . Ze zijn actief in België en in het buitenland. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest , zijn wij op zoek naar een Project Developer om zaken op te bouwen.

Read MoreApply


 

Pre-Sales Service Manager

Onze klant is een topspeler in IT diensten in Vlaanderen en heeft naast zijn B2B team tal van verdeelpunten dewelke hun oplossingen lokaal kunnen aanbieden.
Zij zoeken voor hun hoofdzetel in Vlaanderen een PRE-SALES SERVICE MANAGER dewelke nieuwe oplossingen samen met het team op de markt zet.

Read MoreApply


 

INDIRECT SALES MANAGER

Onze klant is een top dienstenleverancier in België en behoren tot een sterke internationale groep.
Zij zoeken voor hun zetel in België een ambitieuze INDIR​ECT SALES MANAGER die zijn team en zichzelf naar een hoger niveau kan tillen.

Read MoreApply


 

Senior Channel Manager

Onze klant is één van de belangrijkste energieleveranciers in België en zijn nu op zoek naar een nieuwe medewerker die hen mede wil ondersteunen in hun groei. Zij behoren tot een wereldwijde groep met faam in de energiesector.

De Senior Channel Manager  is verantwoordelijk voor het beheren van de Indirecte Verkoopkanalen, hij/zij moet zorgen dat de de vooropgestelde (verkoop)objectieven voor deze kanalen bereikt worden. Hierbij dient de manager een netwerk van verkooporganisaties/partners enerzijds en de contacten met de retailketens anderzijds te beheren alsook nieuwe kanalen op te zetten en uit te bouwen tot een performant geheel.

Read MoreApply


 

Business Solution Manager

Onze klant is een topspeler in ICT oplossingen en heeft één van de grootste verdelers netwerken in België.                     

Zij hebben een sterke ambitie om de komende jaren nog sterk uit te breiden en te groeien en dit zowel in de B2B als B2C.

Daarom zoeken zij voor hun hoofdzetel in Antwerpen een innovatieve en gedreven Business Solutions Manager .

Read MoreApply


 

Account Manager Process Automation

Onze klant is een  een toonaangevende wereldspeler in het leveren van oplossingen voor industriële toepassingen zoals de automatisering van fabrieken en het optimaliseren van distributiecentra.
Zij zoeken voor hun zetel in België een gedreven Account Manager Process Automation.

Read MoreApply


 

Site Manager Offshore Windfarm

Our customer is one of the leading international manufacturers of onshore and offshore wind turbines.
Furthermore they provide clients with project-specific solutions in the areas of wind farm engineering,
Service and maintenance, transport and installation as well as foundation.
 

Read MoreApply


 

Business Unit Manager Immobillier

Notre client est un développeur de projets et  promoteur immobilier. Le groupe fait également des constructions résidentielles et des investissements. Une entreprise solide, reconnue pour la qualité de son offre. Ils sont actif en Belgique et à l’étranger.

Pour la régionde Namur-Hainaut, on est à la recherche d'un Business  Unit Manager pour renforcer l'entreprise.
 

Read MoreApply


 

Facility Manager

Job omschrijving

Onze klant is een internationaal actief retailbedrijf, met een uitgebreid winkelnetwerk over gans België.
Hij/Zij zal instaan voor het beheren van de gebouwen en de facilitaire diensten van onze klant.
 

Read MoreApply


 

Account Manager Civils / Infrastructure

Job omschrijving

Onze klant is een toonaangevende producent van leidingsystemen vooral in kunststof, met toepassingen in de Bouw & Installatie en Civiel & Infrastructuur.
Zij maken deel uit van een Belgische groep en hebben zusterbedrijven in een groot aantal Europese landen.

U verzorgt samen met uw collega’s van de afdeling Civil’s & Infrastructure (C&I) de contacten met opdrachtgevers, voorschrijvers en uitvoerders van openbare werken en grote industriële projecten.

Read MoreApply


 

Channel Manager Partners

Job omschrijving


Onze klant is één van de belangrijkste energieleveranciers in België en zijn nu op zoek naar een nieuwe medewerker die hen mede wil ondersteunen in hun groei. Zij behoren tot een wereldwijde groep met faam in de energiesector.
De Channel Manager Partners  is verantwoordelijk voor het beheren van o.a. het retail verkoopkanaal, hij/zij moet zorgen dat de de vooropgestelde (verkoop)objectieven voor dit kanaal bereikt worden. Hierbij dient de manager een netwerk van verkooporganisaties/partners enerzijds en de contacten met de retail ketens anderzijds te beheren en uit te bouwen tot een performant geheel.

Read MoreApply


 

SOA Solution Architect


Job description :


The Solution Architect is responsible for the feasibility of proposed solutions with due regard to quality, cost and strategic vision of the application landscape of his Competence Center. He/she is able to present a good solution to the business needs.
At the beginning, he/she will be part of the ongoing ESB/SOA project and will be asked to be able to cover the following activities:


Participate and verify the redaction of the SOA guidelines (Business process, Coding guidelines, security guidelines…)


Participate to the redaction of the functional designs of the pilots planned in the scope of the project.


Verify the implementation of the pilots in line with the guidelines and the Reference Architecture.

 

 

Read MoreApply


 

Logistic and Warehouse Manager

The Logistic and Warehouse Manager is responsible for the logistics and is organising storage and distribution of the goods.
You will ensure the right products and delivery to the right location on time and at a good cost.

To achieve this you manage people, processes and systems. Together with your team you ensure productivity targets, the maintenance of warehouses and labour management systems.

You ensure workplace health and safety requirements are met and take responsibility for security of the building and stock.

Understanding the whole supply chain is important so you can coordinate effectively and liaise with operations and customers.
 

Read MoreApply